16é Ral•li Esprint Sant Julià Tret de sortida de la Temporada 2013

El passat diumenge dia 24 de febrer es va disputar a la Comarca d’Osona la primera cita inaugural d’aquesta temporada de Ral•lis d’Asfalt a Catalunya. El Ral•li Esprint de Sant Julià, proba ja mítica organitzada per l’Escuderia Osona. Tot i no ser puntuable pel Campionat va poder congregar a mes d’una quarantena d’inscrits i a un bon grapat d’afeccionats d’arreu del Pais que tant per l’estat del ferm, encara afectat parcialment per les ultimes nevades caigudes a la Catalunya Central, com per l’alt nivell dels participants ha fet del Sant Julià una proba molt interessant.

En un format calcat a la de la darrera edició, amb un shakedown de probes dissabte i la cursa Diumenge, i amb dos trams diferents (Coll de la Mansa i Collsaplana) a disputar-se en tres ocasions cadascun, Josep M. Membrado i Josep R. Ribolleda, amb un Mitsubishi Lancer Evo X i actuals campions catalans de ral•lis, s’han imposat amb autoritat en aquesta edició. En un trepidant final, Carles Llinàs i Àlex Haro, també amb Mitsubishi , han esgarrapat el segon lloc del podi a Climent Domingo i Joan Venceslao, que finalment han quedat tercers.

En aquesta ocasió Moto Club Igualada no ha tingut cap Equip inscrit a la proba, però si n’ha tingut representació amb dos copilots participants. D’una banda l’Odenenc Alex Haro, copilotant a Carles Llinas, que com ja hem dit van aconseguir la segona posició scratx, i d’altre banda Jaume Poch va seure a la dreta de Josep Mª Garcia. Aquest últim equip va patir problemes de motor al seu vehicle inscrit el dissabte, veient-se obligats a buscar una altre muntura per poder prendre la sortida a Sant Julià. Finalment Josep i Jaume van aconseguir un vehicle de similars característiques (segons reglament) i van poder participar diumenge assolint una meritòria 17ª posició scratx. Al finalitzar, Jaume Poch va agrair tant a amics, com a mecànics i a la resta de l’equip l’esforç efectuat per tal de que poguessin prendre la sortida en aquest Sant Julià.

El tret de sortida del Campionat Català d’asfalt es durà a terme el proper dia 16 de Març amb la disputa del Ral•li Pacha Pineda, a Tarragona.

Cal recordar que enguany la Ciutat d’Igualada tornarà a ser el Centre neuràlgic d’una de les probes puntuables per l’especialitat, el 15é Ral•li Ciutat d’Igualada, que novament i de la ma de Moto Club Igualada serà Organitzada els dies 3 i 4 de Maig de 2013. Com en la passada edició, esperem que la Ciutat es vesteixi de gal.la per acollir als millors Pilots del Campionat Català.

 

Enric Ruiz, Moto Club Igualada

Fotografies: Escuderia Osona.

 

 

Llinas-Haro al podi d’arribada, una imatge que comença a ser habitual per l’Alex.

Llinas-Haro al podi d’arribada, una imatge que comença a ser habitual per l’Alex.

 

 

 

 

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari