JORDI SALA AL MOTOCROS DE SANT ESTEBAN DE GORMAZ

El passat cap de setmana es disputava la tercera cursa puntubale pel Campionat d’Espanya de la categoria Promesas Mx85 a la localitat de Sant Esteban de Gormaz (Soria). Entre els quaranta pilots participants en aquesta categoria hi constava inscrit el pilot odenenc Jordi Sala.
Un cap de setmana amb molta calor i un clima molt sec, va fer que l’organització quasi bé inundés el traçat del circuit com si talment hagués caigut una forta tempesta. A primera hora del diumenge es donava la sortida als joves pilots per efectuar la màniga d’entrenaments cronometrats, on una vegada més en Jordi va demostrar que és un pilot que el fang se li dona a la perfecció, aconseguint el 3er millor temps per la graella de sortida. Una bona sortida a la primera màniga el situa entre el grup capdavanter, però a poques voltes per acabar la màniga, quan estava en la 6ª posició va haver d’abandonar la màniga pel trencament del motor de la seva Ktm. A la segona màniga en Jordi surt amb la segona moto, però una mala sortida i una caiguda a la primera volta el relega a l’última posició, tot i així no perd les esperances i comença la remuntada, aconseguint en un temps de 20 minuts passar de la posició 40 a la 25ª.
Destacar les ajudes rebudes de Moto Club Igualada, Castrol, Marsimoto, Joralfran, i l’Ajuntament d’Odena.