Podi de Jordi Sala al motocross de la Pobla de Mafumet

El passat cap de setmana es va disputar la segona cursa del Motocròs de Campionat de Catalunya a La Pobla de Mafumet. Un cap de setmana amb una bona temperatura, un circuit amb bones condicions va fer que els joves pilots del Moto Club Igualada Jordi Sala i Alexei Saiz, poguessin gaudir de l’esport del Motocròs.

A la categoria cadet Mx 85, novament el pilot odenenc Jordi Sala tornava a pujar al podi. Una bona tanda d’entrenaments va fer que pogués estar entre les primeres posicions per triar l’ordre de graella de sortida, força important en aquesta cursa, ja que a la recta de sortida hi havia algun lloc amb bastant fang i roderes que depenent del lloc de sortida podia ser la clau per poder fer unes bones mànigues. Una disputada primera màniga va fer que en Jordi perdés la segona posició per tant sols dues mil·lesimes de segon. A la segona màniga una molt bona sortida el situa en segona posició, però un petit entrebanc fa que perdi algunes posicions, tot i que al llarg de la màniga torna a recuperar assolint una bona 3era posició pel podi.

A la categoria de 50 cc el pilot de Castellolí Alexei Saiz, s’iniciava en el motocròs, era la seva primera cursa en aquesta especialitat i d’entre la quantitat de participants d’aquesta categoria tant a la primera com a la segona màniga va assolir la 16ª posició, quedant per tant a la final 16è classificat de la general.