Marc Coma i Armand Monleón s’imposen a Can Taulé

La parella formada per Marc Coma i Armand Monleón (KTM) va ser la guanyadora de les 3 Hores de Can Taulé, segona prova de la Copa Catalana de resistència de terra que es va celebrar diumenge sota l’organització d’Amics Moto Valls de Torruella.

La prova, que es va disputar al nou circuit de l’Àrea de Motor de Can Taulé, va tenir una participació de 38 equips i els guanyadors van efectuar un total de 51 voltes al traçat al llarg de les tres hores de cursa.

El pilot del Moto Club Igualada va començar a rodar en primera posició desde el primer revolt, imposant un bon ritme i passant el relleu a Coma, que va seguir rodant en molt bons registres.

Monleón comença el nacional d’enduro el 4 de Març a Castellon, però abans participarà en la primera endurada de la temporada, per començar a agafar ritme de cara al nacional.