Bernat Seuba novè al Campionat del Mon de Trial

A la ciutat suiza de Champery ha tingut lloc aquest cap de semana del 29 d´agost al 4 de setembre, el Campionat del Món de Mountain Bike i Trial UCI 2011, el campionat de trial consta de quatre categories la Junior i l’Èlit, i diferenciant-se si es corre amb bici de 20” i 26”.

Aquest Campionat és la màxima cita esportiva del trial en bicicleta, i el pilot odenenc i del Moto Club Igualada, Bernat Seuba Romeu, de 15 anys, que actualment és cadet, va estar seleccionat pel seleccionador espanyol que l´hi ha oferit l´oportunitat de participar en una categoría superior, la Junior.

Dijous 1 de setembre era el dia de la competició, a la sortida 22 pilots, els millors de cada nació, el recorregut de 6 zones a tres voltes i 4 hores de máxima tensió. El resultat ha estat molt positiu pel jove pilot Bernat Seuba que va quedar en novena posició en el Campionat del Món, i primer junior espanyol en 20”..

D´aquesta manera en Bernat ha adquirit una nova experiencia i referencies per afrontar la próxima temporada ja en la categoría Junior.

En resum els resultats obtinguts aquest any 2011 en trial UCI, com a cadet Campió de Catalunya, Campió d’Espanya i 3r. Jocs Mundials de la Joventut de Trial, i com a junior 5nt Campionat d’Europa, i 9è Campionat del Món.

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada