1er Rallysprint de terra de L’Esplus

El passat dissabte 7 de maig va tindre lloc a L´Espus ( Osca ) la segona prova del campionat de rallysprints de terra de la comunitat aragonesa amb la participació de 23 equips entre el que es trobava el equip del MCI Raimon Morató – Xavier Daga amb el seu Citroën Saxo VTS.

El dia es va aixecar amb una lleugera pluja al tram de 9´5 km que es disputava en quatre ocasions, la primera de reconeixement i les tres següents de carrera.

A les 15h començava el rallysprint amb la victòria al primer tram dels catalans Joan Serrat-Fran Olive amb un Evo IX empatats a temps amb els també catalans Joan Segalas i Cèsar Grau amb un altre Evo amb un temps de 7´45 segons. Al començar la segona passada pel tram cronometrat la pluja va pujar d’intensitat i quan havien sortit vuit participants la organització va decidir neutralitzar el tram pel mal estat de la pista, esperant que per la tercera passada pugues millorar la situació. A aquesta segona passada el millor temps van repetir Serrat-Olive , seguits de Segales-Grau i pujant a la tercera posició els aragonesos Martin-Sancho amb un Golf Rallye.

Al final la organització es va veure obligada a suspendre la tercera passada a causa del mal estat del terreny, així que la classificació final ja no es va moure guanyant el rallysprit Serrat-Olive amb l´Evo IX

Pel que fa al equip del MCI, van disputar el primer tram marcant un temps de 9´10” acabant 17é scratch i 5é de la classe 1. Les altres dos passades no las van poder realitzar, tot i així va acabar molt contents i esperant que arribi la pròxima prova on participaràn, el 28-29 de maig a Fuendejalon.