Entrega de premis de la FCA

El passat dissabte dia 18 de Desembre es va celebrar a la sala d’actes del Consell Català de L’Esport, a Esplugues de Llobregat, l’entrega de premis dels Campions dels diferents Campionats, Copes, Trofeus i Challenges que anualment entrega la Federació Catalana d’Automobilisme.

En un acte solemne, Presidit per Joan Ollé, i amb l’assistència de les pertinents autoritats, es van repartir mes d’un centenar de premis entre les diferents especialitats d’Automobilisme que es practiquen al nostre País. A l’entrega també hi van assistir diferents convidats de l’alçada de Marc Genè o Dani Clos que van ajudar a l’entrega de trofeus als pilots mes joves.

Enguany Moto Club Igualada ha tingut 3 equips guardonats:

Alex Haro, com a copilot de Xevi Pons, va recollir el seu premi de guanyador del Campionat del Mon de Ral.lis Super 2000.

Miquel Prat i Daniel Montaner van fer el mateix com a guanyadors absoluts del Campionat de Catalunya de Ral.lis Open i Trofeu Junior.

Joan Manel Tomas també va rebre el seu reconeixement com a Campió de Catalunya de Trial 4×4 en Series.

Cal destacar la molt bona temporada feta per aquests pilots del MCI, així com d’altres pilots del Club que han aconseguit classificar-se en posicions capdavanteres de Campionats, sense finalment arribar a copar-les.

A l’acte també va assistir l’Enric Ruiz com a President de la Comissió de Muntanya que va fer entrega dels trofeus als guanyadors de l’especialitat. Aquest 2010 serà l’últim any que l’Igualadí Presideix aquesta Comissió ja que al 2011 s’espera un canvi de lideratge a la Muntanya Catalana.