Els germans Seuba immillorables a la Copa Catalana de Trial 2010

Aquest diumenge dia 7 de novembe ha tingut lloc a la capital gironina la final de la Copa Catalana de Trial i Kid´s Cup 2010 que ha comptat amb un centenar d´inscrits.

La de Girona ha estat la darrera de les cinc proves que han constituit aquesta competició de la Copa Catalana de Trial i Kid’s Cup organitzat per la FCC, Federació Catalana de Ciclisme, i que va començar el mes de maig i ha acabat aquest Novembre.

La primera prova va tenir lloc a Ripoll, la segona a l´estació d´esquí de Vallter 2000 de Setcases, la tercera a Orrius, la quarta a Terrassa, i l’última a Girona.

El recorregut de les zones d’aquesta última prova a Girona va tenir lloc al peu de la muralla del parc del Castell de Montjuic sobre un circuit completament natural de cinc zones a dues voltes.

En Bernat va guanyar amb 9 punts (4 peus de cursa i 5 per temps) i en Marc amb 7 punts, tots dos van guanyar amb autoritat en les seves respectives categories.

Els pilots odenecs del Moto Club Igualada, Bernat Seuba en cadets i el seu germá Marc Seuba en alevins, han estat inmillorables a l´edició d´enguany guanyant tots dos les cinc proves que han format la competició catalana.

En aquesta final van ésser premiats per un premi especial, un rellotge Kronos i el seu corresponent diploma.

Aquets joves pilots del Moto Club Igualada, en Bernat i Marc Seuba d´Odena, aconsegueixen amb el seu esforç, dedicació, entrenament i constància un altre titol al seu amplissim palmarès, agraeixen a totes aquellas personas que reconeixen i col-laboren en la practica d´aquest esport.