Bernat Seuba campió d’España 2010 de Bicitrial

El pilot odenenc del Moto Club Igualada, Bernat Seuba Romeu, va aconseguir el cap de setmana passat, concretament el dissabte 25 i diumenge 26 de setembre de 2010, el seu cinquè títol de Campió d’Espanya de Trial Uci.

La prova era la tercera del Campionat i va tenir lloc a Cabrera de Mar (Barcelona) en el paratge de Torre Ametller, i el trial va comptar amb un recorregut de cinc a sis zones depenent de la categoria, a dues voltes. El traçat caracteritzat principalment per unes zones amb grans blocs de roca, el terra molt sorrenc que feia el terreny relliscos e inestable i la distància entre zones era llarga.

El campionat d’enguany ha constat de tres proves, la primera va tenir lloc a Lorca (Murcia), la segona a Ledesma (Salamanca) i la tercera a Cabrera de Mar (Barcelona). En les dos primeres en Bernat es classificaba en primer lloc del podi però a Cabrera de Mar va classificar-se en segon lloc, quedan finalment amb la suma de punts com Campió d’Espanya de Trial Uci en el seu primer any en la categoria cadet.

El seu germà Marc Seuba també aconseguia pujar al podi en la tercera posició. A Lorca va quedar tercer, a Ledesma quint i a Cabrera tercer. Finalment es va classificar en la general en la quinta posició del Campionat d’Espanya de Trial Uci en la seva categoria aleví.

Bernat Seuba al podi

Bernat Seuba al podi

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.