V Pujada a Marganell – Can Massana

Enguany s’ha recuperat la Pujada Marganell-Can Massana, essent aquesta la cinquena edició, i ha sigut puntuable pel Campionat de Catalunya de Muntanya. La prova s’ha disputat entre Marganell i Can Massana amb gairebé 30 pilots inscrits. Malgrat la boira va estar present des de primera hora del matí, aquesta va anar desapareixent, deixant pas al sol que va provocar una jornada amb altes temperatures, permetent alhora al nombrós públic gaudir d’una bona jornada d’automobilisme que en aquesta ocasió s’ha compartit amb la V Pujada de Motos Marganell-Can Massana gràcies a l’esforç imprescindible d’entitats com el Moto Club Manresa, que organitzava la prova.

La cursa va comptar amb dues mànigues d’entrenaments oficials i tres de cursa, essent la suma de les dues millors per determinar els guanyadors.

En aquest cas Francisco Hernández, pilot de la Comunitat Murciana, amb un Silver Car, va ser el guanyador entre els monoplaces i va marcar el millor registre de la cursa, seguit de Sergi Panyella, amb Silver Car i Ramon Plaus que va acabar tercer amb el seu Speed-Car.

En Turismes el milllor fou Josep Solá, amb Renault Clio Sport, seguit per tant sols de 2,5 segons de Jordi Vilardebó, amb Peugeot 106 Kit Car. El tercer Turisme classificat va ser Didier Seive amb el seu Porsche GT3, que a mes s’en va endur la classe GT.

Un pilot del Moto Club Igualada va participar en aquesta proba, va ser Joan Morros, que amb el seu Volkswagen Golf GTI va assolir la 16ª posició de general i va acabar primer de grup XN.

La pròxima cita del Campionat Català serà la de casa, amb la disputa de la XXI Pujada a les Maioles, organitzada per Moto Club Igualada els pròxims dies 25 i 26 de setembre de 2010.

Joan Morros i el seu Golf

Joan Morros i el seu Golf

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari