Comunicat Grecia Turquia

Durant els dos últims caps de setmana els millors pilots d’Enduro s’han reunit a Serres (Grècia) i a Fethiye (Turquia) per a participar en dues des les proves del campionat del món de l’especialitat, on el pilot del Moto Club Igualada, Armand Monleón, hi va participar obtenint excel·lents resultats.

Dues carreres marcades per el calor asfixiant i la pols. Condicions extremes que els pilots van haver de suportar durant més de 8 hores de carrera per dia de competició. Tot i ser condicions molt dures, els pilots van donar tot el seu potencial en les especials marcades per les organitzacions. Sota la
supervisió de Giovanni Sala, es van marcar uns cross test molt ràpids, i uns enduro i extrem tests tècnics que oferien un gran espectacle.

Per a preparar aquestes carreres, l’Armand va canviar el seu mètode d’entrenament: “Sabíem que tant a Grècia com a Turquia la calor seria determinant, per aixó, després de les carreres de Polònia i Eslovàquia varem començar a entrenar als migdies, quan les temperatures eren més altes, per adaptar el meu cos a treballar en un clima que et desgasta molt més ràpid. Han estat dos mesos durs, sense vacances, però estic molt content perquè he aconseguit uns resultats molt bons”

Després d’aquestes carreres, el pilot de Yamaha ha entrat entre els 10 millors pilots del món en la seva categoria. Ara però, està centrat en la última carrera del mundial a França, i en les dues últimes del campionat d’Espanya a Súria i a Palomares. “Estic impacient per participar en aquestes carreres, mica en mica he anat agafant ritme i tinc ganes de tancar la temporada amb bons resultats”

Com sempre, l’ Armand vol donar les gràcies a tots els seus espònsors en especial al Moto Club Igualada, Assegurances Gumà, Original Buff ,Centre Clínic Rihuma, O.Pons team i a la gent que el recolza en aquesta temporada.

Armand Monleon a Grecia

Armand Monleon a Grecia

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.