Bernat Seuba, Campió del Món de Biketrial

El Campionat del Món de biketrial 2010 aquest any constava de dues proves. La primera a Vilanova de Prades (Catalunya) i la segona a Darfo Boario Terme (Italia).

A Vilanova de Prades, la competició va tenir lloc en el Camping de Serra de Prades i els seus entorns. El Moto Club Igualada comptava amb la participació de Jordi Cano (Sant Marti de Tous) i Marc Seuba (Òdena) en benjamins, Gil Rosich (Igualada) i Bernat Seuba (Òdena) en minimes. El primer podi arrivava pel pilot de la categoria minime Bernat Seuba Romeu, que aconseguia la primera posició amb un trial quasi perfecta, penalitzant només dos peus. Els altres resultats foren en Jordi Cano vintè, Marc Seuba sisè i Gil Rosich vintè.

La segona prova a Darfo Boario Terme (Italia)es complicava degut a les plujes del dia anterior que provocava un trial relliscos i un terreny inestable. En Bernat Seuba tenia de defensar la privilegiada primera posició aconseguida a Vilanova de Prades però va tenir-ne prou classificant-se en segona posició en les zones preparades pels italians, aconseguint el Campionat del Món en categoria minime. Els altres pilots en Marc Seuba era vuitè en benjamins. I en Gil Rosich era vint-i-isetè en minime.

La classificació general quedava en Bernat Seuba Campió del Món en mínime, en Marc Seuba setè del món en benjami i en Gil Rosich vint-i-dos en minime.

Bernat i Marc Seuba

Bernat i Marc Seuba

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.