Bandera de Quadres 2010

En motiu del 50 aniversari de l’entitat, Moto Club Igualada te previst celebrar el proper dia 19 de febrer el sopar de la Bandera de Quadres 2010, que tindrà lloc al Restaurant Sesoliveres a partir de les 9 de la nit.

Enguany la Junta Directiva del Moto Club Igualada ha decidit concedir la Bandera de Quadres a un territori sense qual no haguessin estat possible aquests 50 anys d’història: A la Ciutat d’Igualada i als municipis de la Comarca de l’Anoia.

Igualada i comarca han nodrit al Moto Club de la gent que ha fet gran a aquesta entitat, i sense la qual no s’hagués aconseguit arribar als 50 anys d’història.

La capital de l’Anoia ha estat seu de molts dels esdeveniments que s’han celebrat el darrers anys i ens ha ofert la seva infraestructura i suport en moltes de les curses que han fet gran el Club. Així, i en el primer acte de celebració del 50 aniversari, l’avinguda Mestre Muntaner va acollir el pàdoc del Campionat del Món d’Enduro.

No obstant, la majoria de les activitats d’aquests 50 anys s’han desenvolupat en molts dels municipis de la Comarca de l’Anoia que no han dubtat en autoritzar el pas de les curses pels seus camins i ens molts casos han estat amfitrions de la prova: Vilanova del Camí ha acollit el Campionat d’Espanya de Trial, Castellolí ha estat seu d’una de les proves d’Enduro amb més prestigi del país, Montbui ens va rebre amb el braços oberts pel Rally Clàssic, a Ódena es celebra la prova més emblemàtica del Moto Club, Les Maioles, Argençola, El Bruc, Sant Sadurní d’Anoia, La Llacuna, i Hostalets de Pierola han acollit els populars Mototerres, Rubió, Copons, Capellades i Jorba han estat seu de varies proves de trial, i a Sant Martí de Tous s’hi han proves d’Enduro, Endurada i Enduret…

L’entorn privilegiat d’aquesta comarca ha estat un dels motius que s’hagi convertit en escenari de moltes curses, i els seus municipis han posat a disposició del Moto Club Igualada, el valor més preuat EL TERRITORI.

Si algú es mereixia la Bandera de Quadres en l’any del 50 aniversari, era sense dubte, la ciutat que ha vist créixer l’entitat i el territori on ha fet història el Moto Club.

Download (PDF, Unknown)

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari