Bernat Seuba campió d’Espanya Infantil, Marc Sueba cinquè d’Espanya alevi

En la població de Pedro Bernardo (Àvila) ha tingut lloc la tercera proba i final del Campionat d’Espanya de Trial en bicicleta.

La selecció catalana de la FCC estava respresentada per 26 corredors, repartits entre les diferents categories, 8 en total.

De les vuit categories han aconseguit sis pilots catalans repartir-se el podium, entre ells el pilot del Moto Club d’Igualada en Bernat Seuba en la seva categoria Infantil, i tambè remarcar la cinquena posició del seu germà Marc Seuba en categoria Aleví.

La prova ha estat una de les proves més exigents del campionat, per la dureça del traçat, amb zones molt llarges i técniques, i la climatologia, més de 35 ºC, que feia minvar el rendiment dels esportistes.

El Campionat d’Espanya de Trial ha constat de 3 proves, la primera es va realitzar a Cartagena (Murcia), la segona a Ripoll (Barcelona) i la tercera a Pedro Bernardo (Avila), i l’odenenc Bernat Seuba ha guanyat les tres, proclamant-se Campió d’Espanya de Trial 2009 en categoria Infantil.

Resaltar el gran potencial de corredors que recolcen as campions, que treballen i lluiten com en Marc Seuba que aconsegueix en el seu primer any de la categoria alevi, el cinqué lloc de la classificació general, i siguè el segon català més ben classificat de la propia categoria.

Catalunya está demostrant ser una gran potencia en aquest esport minoritari d’esforç i sacrifici individual.

Aquest dos esportistes d’Òdena juntament amb el Moto Club Igualada agraeixen la col.laboració en la preparació fisica al Gimnas de l’Ateneu i l’equipament a Inverse, Probike i Monty, i gracies a tots ells aquest dos esportistes podrán ser a Belgica en la prova dels Jocs Mondials de Trial de la Juventut.

Bernat i Marc Seuba al Campionat d'Espanya de Biketrial

Bernat i Marc Seuba al Campionat d'Espanya de Biketrial

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.