Campionat de Catalunya de Ral·lis VII Ral·li Guilleries

El VII Ral·li Guilleries va ser la quarta prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Ral·lis, que va puntuar també per a l’Open de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt i Trofeu Júnior i per a la Copa Catalana de Ral·lis d’Asfalt. La prova va constar de vuit trams cronometrats i un total de 211,45 Km, dels quals 85,56 foren de competició. Van disputar la cursa un total de 63 equips, inclosos els de l’Open.

Albert Orriols i Lluis Pujolar (Mitsubishi Lancer Evo X) van ser els vencedors absoluts del Ral·li Guilleries i guanyadors del Grup N, seguits de Jordi Zurita i Xavier Amigo (Mitsubishi Lancer Evo IX), i de Climent Domingo i Joan Venceslao (Peugeot 106 Maxi).

En l’Open de Catalunya de Ral·lis, Joel Belmonte i Daniel Muntadas (Citroën Saxo 1.6) van ser els primers classificats de la seva categoria i del Trofeu Júnior, essent segons Open Jordi Salinas i Rubén Mejías (Peugeot 106 Rallye), i tercers Oscar Flores i David Míguez (Peugeot 106 Rallye).

Josep Basols i David Uson, equip de Moto Club Igualada van participar en aquesta prova del Català a bord d’un Mitsubishi Lancer evo IX, amb el qual varen assolir la quarta posició scartx i van ser tercers en el Grup N. La ruptura de dos paliers en el seu vehicle, deixant-los sense tracció posterior en dos trams diferents, els van apartar per la lluita per la victòria de la cursa, tenint-se que conformar amb aquesta quarta posició.

Marc Cañellas i Javier Portela, també de Moto Club Igualada i en l’apartat Open,van fer acabar al seu 205 Rallye en la 13ª posició scratx i van ser segons en la classe 5, agafant un bon grapat de punts de cara al Campionat.

La pròxima cita del Campionat d’Asfalt serà els dies 4 i 5 de Juliol amb el Ral·li Osona a Vic.

Marc Cañellas i Javier Portela

Marc Cañellas i Javier Portela

Josep Basols i David Uson

Josep Basols i David Uson

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari