Campionat de Catalunya de Ral·lis: Critèrium del Berguedà

Josep M. Membrado i Jordi Vilamala (Mitsubishi Lancer Evo IX) van ser els vencedors del XXXVIII Ral·li Critèrium del Berguedà, disputat el passat cap de setmana de la mà de l’Escuderia Gironella i en el qual hi van prendre part un total de 75 participants. La prova, que puntuava per al Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt, l’Open de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt, la Copa de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt, la Copa de Catalunya de Regularitat Sport, i el Volant RACC-Trofeu Esso Mavisa, va constar de vuit trams, quatre diferents a doble passada, amb un total de 321,35 Km, dels quals 79,46 foren cronometrats.

Membrado-Vilamala van guanyar la cursa de forma aclaparadora, dominant en tots i cada un dels trams disputats. La segona posició del ral·li va ser per a Jordi Zurita i Xavier Amigo (Mitsubishi Lancer Evo IX), completant el podi Climent Domingo i Joan Venceslao (Peugeot 106 Maxi).

En la categoria Open Joel Belmonte i Dani Muntadas (Citroën Saxo) van ser els guanyadors i primers del Trofeu Júnior, seguits de David Cunillera i Josep Arnabat (Peugeot 205), i d’Oscar Flores i Miguel A. Martínez (Peugeot 106 Rallye)

L’únic equip participant de Moto Club Igualada fou el format per la parella Marc Cañellas i Francesc Sabaté, que amb el seu Peugeot 205 Rallye que dintre de la categoria Open van acabar 12ens de general i primers de la classe 5, agafant un bon grapat de punts de cara al Campionat.

Eva Prat i Enric Ruiz, de l’MCI, van actuar com a Comissaris Tècnics en aquesta edició del mític Critèrium.

La pròxima cita del català d’Asfalt es dura a terme els dies 6 i 7 de juny amb el VIII Guilleries.

Josep Mª Membrado vencedor de la prova

Josep Mª Membrado vencedor de la prova

Sigues sociable, comparteix!

    Deixa un comentari