Bernat Seuba, victoria, Marc Seuba, Quart, en el campionat d’Espanya de Trial 2009

La primera carrera del Campionat d’Espanya de trial en bicicleta d’aquest any 2009 ha començat aquest passat cap de setmana a Cartagena, el dissabte 14 de Març.

La ubicació d’anteriors proves de trial a Cartagena tenien lloc en el marc natural de Cala Cortina, però aquest any el trial s’ha cel.lebrat en el Parque del Mediterràneo de Cartagena, a càrrec del Club Mundobici Riders Club.

El trial ha constat de cinc zones artificials per cada grup de categories, començava a les 9,00 h. del matí i acabava a les 22,00 h. ja que les diferents categories anavent sortint escalonadament, havent de realitzar les categories superiors les zones amb llum artificial.

Una gran inscripció de corredors de tot Espanya va produir el fet de que el programa horari no es complis.

De Catalunya hi varen participar un gran nombre de corredors, entre ells en Bernat i Marc Seuba d’Òdena, corredors del Moto Club Igualada.

En Bernat Seuba, en categoria Infantil, aconseguí la victoria despres de realitzar un trial molt ajustat amb els seus rivals, però va finalment ocupar la primera posició del podi.

En Marc Seuba, en la seva recent estrenada categoria d’Aleví, es classifica en la meritoria cuarta posició.

De les vuit categories incloses en el Campionat d’Espanya de Trial, cinc d’elles han quedat els primers podis ocupats per pilots catalans.

Catalunya ha demostrat el seu gran nivell.

El Campionat d’Espanya d’enguany encara no esta decidit si constara de 2 o 3 proves, en principi la segona serà a Ripoll, i la mateixa prova comptarà per Campionat d’Espanya i de Catalunya. La tercera prova del Campionat d’Espanya encara no hi ha data ni lloc.

David i Bernat Seuba

David i Bernat Seuba

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.