Comença la temporada d’asfalt (XII RAL·LI ESPRINT SANT JULIÀ)

Tal i com es be fent els darrers anys, l’escuderia Osona es l’encarregada d’obrir la temporada dels Ral·lis d’asfalt de la mà del Ral·li Esprint Sant Julià, a la localitat de Sant Julià de Vilatorta a Osona.

54 pilots van prendre la sortida en la que ha sigut la participació mes baixa dels últims anys,no pas de públic que va ser molt nombrós.

Els pilots van haver d’afrontar tres passades al tram únic entre Sant Julià i Espinelves de 10,3 km,amb un terra molt humit i que va posar en dificultats a mes d’un participant.

El vigatà Albert Orriols,amb Mitsubishi evo IX, que en aquest cop estrenava copilot (Albert Sanchís), va guanyar per segona edició consecutiva el Ral·li Esprint, per davant de Jordi Zurita (Mitsubishi evo IX) i de J.M.Soler (Seat Ibiza Kit Car).

Dos van ser els equips de Moto Club Igualada els que van pendre la sortida en aquesta cursa.

Miquel Prat i Daniel Montaner, amb Renault Clio 16V, debutaven en la competició amb una meritòria 29ª posició scratx, acabant 4arts de grup XN; un molt bon resultat per a la parella, que van veure superades les seves expectatives en aquest Ral·li.

mprat-dmontaner1

M.Prat-D.Montaner

L’altre equip del MCI, el format per Pere Garrido i Oscar Diaz,amb BMW M3 E-30 van acabar en 42ª posició scratx i 7ens de grup XA, oferint al nombrós públic un recital de bona conducció i derrapades amb el seu vehicle amb tracció posterior.

pgarrido-odiaz

P.Garrido-O.Diaz

La propera cursa del Campionat Català d’Asfalt serà els dies 7 i 8 de Març amb el 1er Ral·li Pacha-Pineda a Tarragona.

Video:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M6nAj9iabVI[/youtube]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.