Armand Monleón participa a l’Enduro Indoor de Madrid

El dissabte dia 7 es disputà l’Enduro Inodor de Madrid al Palacio de Deportes de la Comunitat de Madrid, 3ª i última prova puntuable per la Copa del Món d’Enduro Indoor. En un circuit de menys d’1 km i dissenyat un cop més per l’ex-pilot Carlos Mas, que comptava aquesta vegada amb dificilíssims obstacles de pedres, troncs, aigua, grava i sorra que havien de superar els pilots.

Aquesta última prova de la Copa del Món d’Enduro Indoor, comptà amb la presència del pilot de Moto Club Igualada Armand Monleón, que amb la seva Gas Gas 300cc 2T no tingué una de les seves tardes més brillants. Monleón que era un dels pilots que figurava en el 1r grup, dels 3 grups de 10 pilots que formaven part d’aquest Enduro Indoor de Madrid, en la seva semifinal només pogué ser 9è i hagué de disputar la repesca ja que tan sols es classificaven els 4 primers pilots. En la 1a respesca de les dues que es disputaven, on li tocar formar part a Monleón, aconseguí el 7è lloc, posició que no li va servir per arribar a la gran final, ja que tan sols és classificaven els guanyadors d’ambdues repesques.

L’Enduro Indoor de Madrid va ser guanyat pel català Ivan Cervantes, que es proclamà campió d’aquesta Copa del Món d’Endur Inodor, seguit del polonès Blazusiac i l’ex-campió del món de trial Dougie Lampkin.

Armand Monleón superant un dels obstacles de l’Enduro Indoor de Madrid

Armand Monleón superant un dels obstacles de l’Enduro Indoor de Madrid

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.